Padel laddercompetitie

START NIEUW SEIZOEN PER 1 APRIL

Binnen TV Bergenshuizen kun je als lid meedoen aan de padel laddercompetitie. Op dit moment strijden al ruim 30 koppels elke twee weken om de eer en/of 

 gebruikten de partijen om hun padel skills verder te ontwikkelen. Er worden spannende partijen gespeeld, heroïsche overwinningen geboekt, dramatische nederlagen geleden en vooral ook veel nieuwe contacten opgedaan. De laddercompetitie mag dan ook gerust een succes worden genoemd!

Het nieuwe seisoen is inmiddels gestart en loopt door tot en met begin oktober. Dit seizoen staat de ladder open voor zowel senioren als ook voor de oudere jeugd (vanaf middelbare school).

Via deze weg roepen we alle padel-enthousiastelingen die nog niet deelnamen aan de ladder op om zich voor het nieuwe seizoen alsnog aan te melden. Dus lijkt het je leuk om padel te spelen tegen andere TVB leden van vergelijkbaar niveau? Met iedere twee weken een andere tegenstander? Op een moment dat het jou en je tegenstanders uitkomt? Trek dan die stoute schoenen aan en schrijf je nu in via inschrijven padel laddercompetitie. Je kunt ook gebruik maken van de gratis app ‘clubladder’ van sportconnexions (te vinden in de appstore).

De opzet van de laddercompetitie is eenvoudig en het mooie is: bijna alles wordt voor je geregeld!

 • Je speelt in vaste teams van 2 personen (per seizoen te wisselen of indien gewenst ook tijdens het seizoen). Eén van jullie twee is de teamcaptain, die de inschrijving doet en fungeert als contactpersoon voor jullie team. Let op: als je nog geen partner hebt, kan je je ook individueel aanmelden door een e-mail te sturen naar [email protected]. Vermeld even je (tennis) speelsterkte, padel ervaring en je leeftijd. Wij kijken dan of er iemand anders is die ook nog een partner zoekt, zodat jullie samen een team kunnen vormen. We roepen nieuwe leden dan ook van harte op om van deze mogelijkheid gebruik te maken.
 • De competitie is ‘gender neutraal’: je kunt je team dus op alle mogelijke manieren samenstellen (2 heren, 2 dames of mix). Bij inschrijving voor de ladder, geef je zelf je speelniveau aan. Er zijn 6 niveaus. Daarbij kan je de volgende indicatie aanhouden (als je al een aantal keer gepadeld hebt):  
  • Beginner *: tennisniveau 9
  • Boven beginner **: tennisniveau 8
  • Gemiddeld ***: tennisniveau 7
  • Bovengemiddeld ****: tennisniveau
  • 6 Goed *****: tennisniveau 5
  • Top ******: tennisniveau 3 of 4
 • Als je nog nooit gepadeld hebt, hou dan 1 niveau lager aan dan je tennisniveau aangeeft.
 • Elke 2 weken regelt het systeem automatisch een nieuwe wedstrijd voor je, tegen tegenstanders van ongeveer vergelijkbaar niveau. Je krijgt hiervan bericht. De ene keer speel je tegen een koppel dat hoger op de ladder staat, de andere keer word je uitgedaagd door een koppel lager op de ladder. Vervolgens plan je in overleg met de tegenstanders zelf het moment (in de 2 weken erna) waarop je de wedstrijd speelt.
 • Om de wedstrijd te spelen reserveer je gewoon in de KNLTB clup app. Van tevoren spreek je met je tegenstanders de speeltijd af. Na de wedstrijd geef je de uitslag door in het systeem. De winnaar neemt de hogere plek op de ladder in, de verliezer de lagere plek.

Zin om mee te doen? Meld je aan!

Vragen? Mail naar [email protected]