Trainersnieuws

Wij hebben in de afgelopen periode weer 2 nieuwe trainers aan onze staff toegevoegd. Wij willen Aranka Huijbers van harte welkom heten bij TVB. Sommigen van jullie hebben haar wellicht al gezien op vrijdagmiddag met het trainen van onze jeugd met padel. Wij wensen Aranka heel veel plezier bij TVB! Aranka stelt zich hieronder verder aan jullie voor. 

Aranka Huijbers

"Hoi allemaal   Ik ben Aranka Huijberts, ben 48 jaar en woonachtig in Vught samen met mijn man Sander en 2 zonen van 16 en 18   Ik heb 4 jaar fulltime in het professioneel tenniscircuit gespeeld, in Europa maar ook in Amerika. Een supermooie ervaring. Ondertussen geef ik al 25 jaar tennisles met veel plezier aan verschillende doelgroepen.   Naast tennisles geef ik ook padelles en ben ik bezig met diverse projecten zoals het opzetten van rolstoelpadel, G-tennis en diverse losse projecten.   In mijn vrije tijd ben ik zelf op de padel baan te vinden en speel ik in de topklasse mee met diverse toernooien. Ik heb met het EK padel mee mogen doen in Spanje, ook weer een geweldig mooie ervaring.   Ik heb enorm veel zin om jullie les te gaan geven.”      

Jade Halters

Verder heeft ook een heel bekend gezicht besloten een nieuwe wending aan haar carrière te gaan geven; onze rots in de branding van Whoznext Jade Halters komt vanaf deze periode onze trainers ondersteunen met o.a. de jeugdtrainingen voor de inimini’s.

Jade tennist al een heel jongvolwassenenleven bij TVB en komt uit de eerste lichting Whoznext clubfunctionarissen. Jullie hebben haar in het recente verleden vast al wel eens bezig gezien met het organiseren van jeugdactiviteiten met de jeugdcommissie (te veel om op te noemen…). Wij wensen Jade ook heel veel plezier toe bij de trainingen!