KNLTB ClubApp

Met de KNLTB ClubApp blijf je op de hoogte van alles wat er gebeurt op jouw tennisclub. Daarnaast kun je speelmaatjes vinden, jouw persoonlijke spelersprofiel bekijken, een baan reserveren, bardiensten plannen en nog veel meer.

Download de KNLTB ClubApp voor iOS

Download de KNLTB ClubApp voor Android

 

Functies KNLTB ClubApp:

Nieuw: Een baan reserveren middels QR-code (vervanging van KNLTB-pas)

Via de ClubApp kan in de avond (vanaf 17:45 uur) door middel van de QR-code een tennisbaan gereserveerd worden. Hoe: Lees hier

Nieuw: Een baan reserveren

Via de ClubApp kunnen leden een baan reserveren bij TVB. Kom je er niet uit? Download de instructie-pdf Baan reserveren met Clubapp, waarin de reservering stap voor stap wordt uitgelegd.

Nieuw: Toernooi informatie en individuele wedstrijdresultaten

De belangrijkste nieuwe functie in de KNLTB ClubApp is dat spelers toegang hebben tot hun toernooi informatie. Via het persoonlijk profiel en de knop 'Mijn Toernooien' kunnen spelers terugvinden aan welke toernooien ze hebben deelgenomen hebben en wat hun individuele wedstrijdresultaten op dat specifieke toernooi waren. Tevens wordt daar ook het resultaat voor de rating getoond (in rood of groen). 

Het wedstrijdprogramma, uitslagen en standen van competities

Via je persoonlijk profiel kun je alle competitie- uitslagen en standen inzien én spelers en teams toevoegen aan jouw favorieten. Ook kun je er je individuele wedstrijdresultaten van de competitie en je rating terugvinden. Op korte termijn worden ook alle toernooiresultaten toegevoegd aan de app. 

Instructievideos
  • Bekijk hier de instructievideo: Hoe vind ik de uitslagen en standen van competities?
  • Bekijk hier de instructievideo: Hoe voeg ik teams en spelers toe aan mijn favorieten?
Het laatste nieuws van jouw club altijd binnen handbereik

Blijf eenvoudig op de hoogte van je favoriete vereniging. Lees direct het laatste nieuws van je eigen club en raadpleeg de Clubagenda over evenementen en activiteiten op het park.

Toegang tot de ledenlijst

Via de app heb je ook eenvoudig toegang tot de ledenlijst van jouw club. Zoek gericht naar leden of scroll door te foto’s om er achter te komen hoe die goede speler van jouw club ook alweer heet.

Tennis- of Padel-maatjes vinden

De app geeft je de mogelijkheid om op basis van voorkeuren eenvoudig een tennis- of padelmaatje te vinden. Door een maatje aan te klikken, kan je via de knop ‘Verzoek sturen’ een bericht sturen naar het maatje van jouw keuze. Het maatje zal dan het bericht ontvangen met een telefoonnummer en een emailadres. Het is aan de persoon die het bericht ontvangt om daar vervolgens op te reageren.

Plan jouw bardiensten in wanneer het jou uitkomt

De belangrijkste nieuwe functie van de KNLTB ClubApp is de bardienstenplanner, waarmee je je gemakkelijk kunt inschrijven voor jouw (bar)diensten op een moment dat het voor jou goed uitkomt. 

Reserveren-van-een-baan-met-de-KNLTB-clubapp-op-je-telefoon.pdf