Tenniskamp 2022

Met super veel enthousiasme kunnen we mededelen dat het kamp dit jaar weer doorgaat! Uiteraard wel met een klein voorbehoud, mochten er tegen die tijd nieuwe maatregelen worden getroffen. 

Het tenniskamp staat dit jaar gepland van zondag 24 juli t/m donderdag 28 juli.

Zoals het er nu uitziet mogen de kinderen weer blijven slapen. Mocht uw kind heimwee hebben, dan is het uiteraard geen enkel probleem als hij/zij thuis slaapt en de volgende ochtend bij het ontbijt weer aansluit.   

Het tijdschema van het tenniskamp:

  • Zondag is de kennismakingsdag en deze zal duren van 10.00 - 22.00 uur. 
  • We starten iedere dag om 10.00 uur en tot donderdag mogen de kids blijven slapen. 
  • De laatste dag, donderdag, duurt tot 19.00 uur.   

Het tenniskamp houdt in: vooral veel spellen op en om de tennisbanen, een dagje weg met de kids, bij mooi weer gaan we lekker zwemmen en natuurlijk veel tennis/padel. 

De inschrijving sluit op 24 juni 2022.  

Mocht uw kind een speciaal dieet volgen of heeft hij/zij medicatie nodig, vul dit dan in onder het kopje opmerkingen.  

De kosten van het tenniskamp bedragen €100,00. Dit is inclusief eten, drinken en entree. Dit bedrag dient na inschrijving te worden overgemaakt naar rekeningnummer NL74 RABO 0181 9023 38 t.n.v. Tennisvereniging Bergenshuizen o.v.v. de naam van uw kind(eren).  

Door Corona is/blijft er nog heel veel onduidelijk, maar we hebben in 2021 laten zien, dat we met inachtneming van de Corona-maatregelen een goed en gezellig kamp hebben kunnen draaien. We er hopen daarom ook dit jaar weer een leuk kamp van te kunnen maken en dat de kids allemaal mogen blijven slapen.  

Mochten er eventuele wijzigingen ontstaan met betrekking tot het tenniskamp, dan zullen wij jullie hiervan op de hoogte houden. Daarnaast krijgen jullie rond 25 juni ook de bagagelijst opgestuurd, wat allemaal handig is om mee te nemen.  

SCHRIJF JE HIER IN

Sportieve groet,  WhozNext/Tenniskampteam