Introductieregeling TVB

De onderstaande introductieregeling is voorlopig - i.v.m. de enorme druk op de padelbanen en de hieruit voortgekomen wachtlijst die momenteel van toepassing is voor nieuwe toekomstige leden - tot nader order niet mogelijk.

  1. Ieder lid van 'TV Bergenshuizen Tennis en Padel' (TVB) heeft de mogelijkheid om twee keer per jaar een introducé(e) mee te nemen om een tennis- of padelbaan te reserveren.
  2. Per reservering kunnen maximaal twee introducé(e)s per TVB-lid worden aangemeld.
  3. Reserveringen met introducé(e)(s) kunnen gedaan worden in de daluren, zijnde op doordeweekse dagen tussen 9.00 en 18.30 uur en in de weekenden.
  4. Introducé(e)s dienen altijd aangemeld te zijn (zie  Reglement baanreservering punt 5) door:
    - Opgave van volledige naam (voor- en achternaam); en - Geldig emailadres in de KNLTB ClubApp.
  5. Het is niet de bedoeling dat eenzelfde introducé(e) meer dan drie keer per jaar (door één of meerdere TVB-leden) wordt uitgenodigd. Bij interesse in herhaald gebruik van onze tennis- en/of padelbanen, zien we deze persoon zich graag inschrijven om TVB-lid te willen worden.
  6. Indien een TVB-lid het maximum van twee introducties heeft bereikt, maar hij/zij heeft nog iemand die serieuze interesse heeft in tennis en/of padel bij TVB, dan kan dit TVB-lid altijd een verzoekje hiervoor indienen bij [email protected]