Tennis Competitie TVB

Beste Seniorleden van Bergenshuizen, we zijn er dit jaar weer vroeg bij !!

Voorjaarcompetitie

De voorbereidingen voor de voorjaarscompetitie 2024 is alweer in volle gang. Ook dit jaar blijft de vrijdagavondcompetitie opgesplitst in dubbelavonden en avonden voor de Mix en 8&9 tennis. Dit betekent dat deze competitievormen om de week gaan spelen. Deze competitie zullen er 5 rondes gespeeld worden ipv 7. Zie hieronder voor de juiste speeldata    

Inschrijf Methode is veranderd !!!!!!!! 

Dit jaar kan je alleen deelnemen aan de competitie door gebruik te maken van het inschrijfformulier! Vul dit inschrijfformulier volledig in en mail deze naar:  [email protected] Je krijgt binnen 3-5 dagen een bevestiging van inschrijven maar ben er snel bij want  

De inschrijving sluit op Vrijdag 13 Januari 2024!

Speeldata: (landelijk- en districtscompetities)   

De captain van elk team schrijft zich in, inclusief alle spelers die meedoen in het desbetreffende team. Je hoeft dus niet meer individueel in te schrijven. Spelers die zich individueel aanmelden komen in eerste instantie op de reservelijst. 

Inschrijven kan voor de volgende competitievarianten

(Landelijke competitie op grijs gearceerde na) 

AANDACHTSPUNT: Wedstrijden verzetten op basis van niet-compleet-zijn is praktisch niet mogelijk (je zult dan een invaller moeten regelen van onze eigen vereniging)! Inhaaldagen mogen hiervoor NIET gebruikt worden. Let dus goed op als je inschrijft dat je ook alle dagen een volledig team hebt. 

Indien het aantal inschrijvingen het aantal beschikbare plaatsen overstijgt, zal er geloot worden. Hierbij gelden de regels die op de website van Bergenshuizen gepubliceerd staan. Teams die uitgeloot worden zal, indien mogelijk, een alternatief worden geboden.  

Met sportieve groeten,  

VCL TV Bergenshuizen

Eric Marechal

Inschrijfformulier Tennis Voorjaar 2024.xlsx