Najaarscompetitie padel 2022 senioren en jeugd en DAMES

PADEL  PADEL  PADEL  PADEL  PADEL  PADEL PADEL PADEL     

 Padelcompetitie

Padel wordt steeds groter in Nederland. Dat betekent dat de padelcompetitie ook steeds groter wordt, meer padelspelers durven de uitdaging in de competitie aan. Het aantal deelnemers blijft dus groeien. Deze groei zal alleen maar doorzetten, omdat veel verenigingen padelbanen aan het bouwen zijn en mee gaan spelen in de padelcompetitie. Zo wordt de padelcompetitie steeds leuker voor spelers, omdat iedereen op zijn/haar eigen niveau kan spelen.  

Pilot Dames Competitie

We krijgen wat geluiden uit het veld van de dames die padelcompetitie spelen, dat zij het prettig vinden om tegen dames te spelen in plaats van alleen tegen heren. Dit kunnen wij ons als KNLTB voorstellen. Echter, op dit moment is er nog te weinig ‘body’ om een geheel aparte competitie te organiseren voor heren en dames. De reisafstanden en de niveauverschillen liggen dan te ver uit elkaar. Uiteraard willen we deze geluiden ook niet negeren. Inventariseren Animo Damescompetitie: Wil jij met je (dames) team deelnemen aan deze competitie stuur dan een aparte mail naar: [email protected]. Deze Aanmelding  kan tot 6 Juni 2022.!!!

Vermeld hierbij: 

  • Volledige naam Captain en Alle teamleden
  • Speeldag
  • Voorkeur klasse  

Jeugdcompetitie

Jeugd t/m 17 jaar kan zich inschrijven in de open klasse op zondag. Net als bij de reguliere padelcompetitie worden er vier dubbels gespeeld.  

Rating

Wedstrijdresultaten van de competitie tellen mee voor de actuele padelrating! Nieuwe padelspelers zullen hun eigen bondsnummer en padelspeelsterkte krijgen voor aanvang van de competitie.    

Inschrijving

Het inschrijven voor de Padel competitie kan door je team in te schrijven via het Padelformulier.

Inschrijving sluit op Zondag 12 juni 2022

Klassen

In de Najaar competitie kun je meedoen aan de vrijdagavond, zaterdag of zondag competitie. In de competitie zitten zowel mannen als vrouwen in hetzelfde team en spelen tegen en door elkaar heen. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers.  Inschrijving voor de najaarcompetitie is op basis van “open Klasse”. De indeling van elk team wordt op basis van de padel teamranking gedaan.  

Speeldata Najaarscompetitie 2022 

Begintijden

  • Vrijdag: 19.00 uur *
  • Zaterdag: 09.00 uur en/of 16.30 uur *
  • Zondag: 09.00 uur en/of 16.30 uur *

*De VCL van de thuisspelende ploeg bepaalt het aanvangstijdstip, mocht de thuisspelende vereniging een andere aanvangstijd willen aanhouden, dan is dit mogelijk in onderling overleg met de tegenstander en de VCL van TV Bergenshuizen.  

Loting

Het kan voorkomen dat er meer teams inschrijven dan dat er banen beschikbaar zijn. In dit geval zal er geloot worden volgens de lotingregels van TV Bergenshuizen zoals deze ook bij tennis worden gehanteerd. 

SCHRIJF JE IN