Externe wintercompetitie 2023-2024


Padel wordt steeds groter in Nederland. Dat betekent dat de padelcompetitie ook steeds groter wordt, meer padelspelers durven de uitdaging in de competitie aan. Het aantal deelnemers blijft dus groeien. Deze groei zal alleen maar doorzetten, omdat veel verenigingen padelbanen aan het bouwen zijn en mee gaan spelen in de padelcompetitie. Zo wordt de padelcompetitie steeds leuker voor spelers, omdat iedereen op zijn/haar eigen niveau kan spelen.

Jeugdcompetitie
Jeugd t/m 17 jaar kan zich inschrijven in de open klasse op zondag. Net als bij de reguliere padelcompetitie worden er vier dubbels gespeeld.

Rating
Wedstrijdresultaten van de competitie tellen mee voor de actuele padelrating! Nieuwe padelspelers zullen hun eigen bondsnummer en padelspeelsterkte krijgen voor aanvang van de competitie.

Inschrijving 
Het inschrijven voor de Padel competitie kan door je team in te schrijven via de inschrijven link op deze pagina. Download dit formulier, Vul dit formulier in en mail deze naar [email protected]

Inschrijving sluit op Woensdag 13 september 2023

Klassen
In de Winter competitie kun je meedoen aan de vrijdagavond, zaterdag of zondag competitie. In de competitie zitten zowel mannen als vrouwen in hetzelfde team en spelen tegen en door elkaar heen. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers. 
Inschrijving voor de wintercompetitie is op basis van klasse recht.
Dit betekent dat je op basis van je eigen teamgemiddelde ingedeeld wordt in de klasse die daarbij hoort 
De indeling van elk team wordt op basis van de padel teamranking gedaan.
Alleen de damescompetitir op vrijdagavond, zaterdag ne zondag is “open  klassen”

Speeldata Voorjaarscompetitie 2022

Begintijden 

Vrijdag: 19.00 uur *
Zaterdag: 10.00 uur en/of 14.00 uur * 
Zondag: 10.00 uur en/of 14.00 uur * 
*De VCL van de thuisspelende ploeg bepaalt het aanvangstijdstip, mocht de thuisspelende vereniging een andere aanvangstijd willen aanhouden, dan is dit mogelijk in onderling overleg met de tegenstander en de VCL van TV Bergenshuizen. 

Loting
Het kan voorkomen dat er meer teams inschrijven dan dat er banen beschikbaar zijn.
In dit geval zal er geloot worden volgens de lotingregels van TV Bergenshuizen zoals deze ook bij tennis worden gehanteerd.