Even voorstellen: Jeroen van der Sman

Jeroen is een clubtrainer pur sang, helemaal tennisfreak, super enthousiast om bij TVB een mooie uitdaging aan te gaan en beschikt over zowel de A, B, als C-licentie van de KNLTB alsmede de Tenniskids en Padel- cursussen van de KNLTB. Hij is zeker sterk in het ontwikkelen van plannen en ideeën voor trainingen voor clubs.Hij heeft bij grote tennisscholen en grote tennisverenigingen gewerkt en hij heeft coaching diploma’s om kinderen, jongvolwassenen en senioren van alle niveaus met plezier en discipline beter te laten tennissen. Daarnaast is hij ook Padelinstructeur. Jeroen organiseert ook sinds 10 jaar tenniskampen voor junioren en senioren in o.a. Duitsland, Slowakije en Mallorca.

Hij de Pabo en de KMA in Breda afgerond. Hij heeft zelf op niveau 2 gespeeld, o.a. bij het 1e Gemengde team van Bastion Baselaar en ook in het destijds zeer sterke 1e Heren team van Frisselstein in Veghel.

Meer info over Jeroen: http://jeroenvandersman.nl/

Wij zijn als TVB zeer blij dat een trainer van dit formaat voor TVB gekozen heeft. Samen met Jeroen, onze trainingscoördinator en onze enthousiaste Jeugdcommissie zetten we onze schouders onder de training bij TVB.