Inschrijven als vrijwilliger

Onze vereniging kan niet bestaan zonder haar vrijwilligers. Veel mensen besteden een deel van hun vrije tijd om onze vereniging draaiend te houden. Kom een handje helpen! Velen gingen u al voor en hebben zitting genomen in een commissie of werken mee aan de organisatie van bij sportieve, gezellige of onderhoudsactiviteiten. Ook al heeft u in het verleden uw steentje bijgedragen, uw hulp en energie blijven meer dan welkom!

Als je ook graag een rol zou willen vervullen bij onze mooie vereniging, dan kun je altijd terecht bij het bestuur. Het bestuur bekijkt vervolgens samen met jou wat je wilt en welke rol je bij onze vereniging kunt vervullen, zoveel mogelijk rekening houdend met de tijd die je hieraan kunt en wilt besteden.

Vrijwilligerswerk is niet alleen noodzakelijk, het is ook erg leuk. Het schenkt je bevrediging, maar je leert ook meer mensen binnen de vereniging kennen en het verstevigt de betrokkenheid met de club en tussen de leden onderling. Schroom daarom niet en meld je aan als vrijwilliger. Klik op de afbeelding hieronder en meld je aan. Het bestuur neemt dan contact met je op.