Sponsor informatie TVB

Tennis- en Padelvereniging Bergenshuizen heeft een enthousiaste sponsorcommissie die bestaat uit gemotiveerde vrijwilligers. Deze commissie zet zich met veel inzet en passie in om sponsoren te werven die ons helpen om onze vereniging te laten groeien en bloeien.

De sponsorcommissie heeft als doel om samenwerkingen aan te gaan met lokale bedrijven en organisaties die ons willen ondersteunen. Dankzij deze samenwerkingen kunnen we diverse activiteiten en evenementen organiseren, onze faciliteiten verbeteren en ervoor zorgen dat onze leden het beste uit hun sportervaring halen.

Heeft u ook interesse om te sponsoren? We staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen en bespreken graag de mogelijkheden met u. 

Door sponsor te worden van Tennis- en Padelvereniging Bergenshuizen, krijgt u niet alleen de kans om uw bedrijf onder de aandacht te brengen, maar draagt u ook bij aan de ontwikkeling van onze sportieve gemeenschap. Voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken, kunt u via e-mail contact opnemen met de Sponsorcommissie of natuurlijk door een van de commissieleden aan te spreken.

Wij kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen als nieuwe sponsor!