Sponsoring

Even voorstellen:

  • Helma Christophe
  • Marga Bloo
  • Hans Schuurmans als afgevaardigde Bestuur.

Hoe is  het zo gekomen.......
Tijdens de jaarvergadering 2019 werden we als vereniging geconfronteerd  met het feit dat de gehele sponsorcommissie was gestopt in functie.
Ik heb sinds september 2018 een knieprothese, dus het tennis staat even op een laag pitje. Ik zie de SC als een mogelijkheid om toch iets te doen voor en met TVB. Mede omdat we al jaren met veel plezier lid zijn.
Marga en Helma en ondergetekende zijn die avond van de ledenvergadering met elkaar in gesprek geweest. Wij willen graag de vereniging ondersteunen waar nodig. Pierre Sluijter heeft zich later aangesloten.

We zijn enthousiast begonnen en hebben gezien dat we vele goede sponsors hebben en willen behouden. Ook willen we graag nieuwe sponsors contracteren en hiermee de vereniging een financiële boost en natuurlijk mogelijkheid van reclame bieden.

We vragen jullie, ons te steunen waar mogelijk. Wij doen ons best, maar moeten nog  “sponsororing”  ervaring opdoen. Een uitdaging waar we samen enthousiast in stappen. Dat kunnen we niet alleen. Alles valt en staat  met een  goede communicatie, en dat doen we samen. We gaan proberen om alles netjes in de administratie te krijgen en vooral om de sponsoren te woord te staan bij goede, maar ook de verbeterpunten.
Hiervoor hebben we met name de toernooivrijwilligers en alle leden nodig.

Wij willen graag de spil zijn tussen sponsors en TVB.  Geef ons deze kans en communiceer met ons. Er is veel mogelijk en we worden er allemaal blij van. Mocht je iets willen weten een sponsor hebben of willen zijn, wij horen het graag en zullen de mogelijkheden samen bekijken. We zien elkaar vast spoedig bij ons prachtig tennispark.

Met vriendelijk groet, Namens Sponsoring TVB,
Hans Schuurmans