Jubileum 45 jaar tennis- en padelvereniging Bergenshuizen.

Beste TVB’ers,

Zaterdag 16 maart aanstaande vieren we het 45 jarig jubileum van tennis- en padelvereniging Bergenshuizen.

Vanaf 13 uur start het mini-maxi toernooi op verschillende onderdelen. Dus schrijf je in met een maxi of mini partner! Alle combinaties zijn mogelijk: kind-ouder, jongvolwassene-grootouder, buurman-buurjongen, ga zo maar door. Op dit toernooi zijn introducés ook welkom! 
Je kan je ook opgeven zonder maatje, dan gaan wij kijken hoe we de inschrijvingen kunnen combineren.

Natuurlijk komt tennis of padel als een van de onderdelen terug. Maar er zullen ook andere fun onderdelen zijn. Er zullen veel prijzen en cadeau's te winnen zijn voor verschillende onderdelen, zoals voor het koppel met het grootste leeftijdsverschil.

Er zal ook de mogelijkheid zijn om een hapje mee te eten. We gaan ervan uit dat iedereen blijft mee eten. We willen daar een kleine bijdrage van €5 per persoon voor vragen.

'S avonds kunnen we losgaan tijdens de feestavond met een dj! Voor de enthousiastelingen zal een korte pubquiz worden georganiseerd. Tijdens binnenkomst zullen we samen proosten op het 45e jubileum van TVB!

Heb je interesse om mee te doen met het mini-maxi toernooi en blijf je mee eten, klik dan op de link en vul het formulier in.
Als je naar het toernooi komt kijken of je beste dancemoves tijdens de feestavond wil demonstreren, kun je gewoon langs komen en hoef je het formulier niet in te vullen. 

Wij kijken erg uit naar dit bijzondere jubileum en hopen vele TVB’ers dan te zien!

Met sportieve groeten,

Yneke, Hanjo, Susanne, Jeanine, Kim, Debby, René en Evelien

AANMELDEN