Vacatures bestuur en commissies

download
De mogelijkheden om bij TVB te kunnen tennissen zijn goed. De banen zijn in orde, het paviljoen functioneert prima en het park ziet er netjes uit. Maar dat gaat niet vanzelf. Voor de leden, jeugd én senioren, worden regelmatig toernooien en andere activiteiten georganiseerd door bestuur en commissies. Wil jij ook mee helpen? Dat kan! Er  zijn in de diverse commissies nog enkele vacatures.

Voor de Technische Commissie zijn vier commissieleden gewenst. Jan Bloo heeft de nodige informatie over deze vacatures.

Voor alle functies geldt dat je er wat vrije tijd in moet steken. In een aantal gevallen hoef je geen bardienst meer te draaien. Maar wat is er leuker dan samen met andere leden allerlei zaken te regelen en organiseren? Je krijgt er veel voldoening voor terug! Dus aarzel niet en meld je aan.

Een reactie op “Vacatures bestuur en commissies”

  1. Waarom is de padelbaan nog steeds niet hersteld?
    Allereerst omdat dit soort veiligheidsglas gezien de afmetingen, lichamelijk letsel kan veroorzaken, als de oppervlaktespanning wordt verstoord door puntbelasting. Bovenin raken de glasplaten elkaar al.
    Ook is de vereniging in gebreke door niet tijdig te laten repareren en dus aansprakelijk voor schade aan leden en niet leden.
    Bovendien, als we met het jubileum weekend goed voor de dag willen komen, is herstel vooraf zeker gewenst, lijkt mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.