Tennispas als betaalmiddel

De nieuwe KNLTB tennispassen zijn aan het kassasysteem toegevoegd. Je nieuwe pas is nu gekoppeld aan je rekening bij de vereniging. Hierdoor kun je dus met je nieuwe pas betalen in het paviljoen.

Je tegoed staat op je rekening bij de vereniging en NIET op de pas.  Je tegoed blijft behouden als je jaarlijks een nieuwe tennispas ontvangt. De pas is enkel een middel om toegang te krijgen tot de rekening. Dit geldt ook voor het afhangen.

Opwaarderen:
Het tegoed opwaarderen doe je met PIN of contant aan de bar in het paviljoen of online via MijnLCS.nl.

Verlies:
Indien je je pas verliest of kwijt bent en je hebt tegoed op de rekening staan, blokkeer je pas dan online via MijnLCS.nl. Of stuur een email naar kassa@tvb.nl.

MijnLCS.nl:
Als je op MijnLCS.nl nog geen account hebt aangemaakt op basis van een hiervoor ontvangen email, geef dit dat aan via een email naar kassa@tvb.nl. Op je verzoek ontvang je dan opnieuw een email met een link naar je gebruikersnaam.

Over enige tijd zullen de oude passen, waarmee je nog tot 1 april kunt afhangen, uit het kassasysteem verwijderd worden. Je kunt dan enkel nog je nieuwe pas voor afhangen én betalen gebruiken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.