TVB contracteert nieuwe trainer!

Vanaf 19 augustus 2019 heeft TVB een nieuwe trainer. Vanaf die datum zullen de lessen door Jeroen van der Sman gegeven worden.

Jeroen is een clubtrainer pur sang, helemaal tennisfreak, super enthousiast om bij TVB een mooie uitdaging aan te gaan en beschikt over zowel de A, B, als C-licentie van de KNLTB alsmede de Tenniskids en Padel- cursussen van de KNLTB. Hij is zeker sterk in het ontwikkelen van plannen en ideeën voor trainingen voor clubs.Hij heeft bij grote tennisscholen en grote tennisverenigingen gewerkt en hij heeft coaching diploma’s om kinderen, jongvolwassenen en senioren van alle niveaus met plezier en discipline beter te laten tennissen. Daarnaast is hij ook Padelinstructeur. Jeroen organiseert ook sinds 10 jaar tenniskampen voor junioren en senioren in o.a. Duitsland, Slowakije en Mallorca.

Hij de Pabo en de KMA in Breda afgerond. Hij heeft zelf op niveau 2 gespeeld, o.a. bij het 1e Gemengde team van Bastion Baselaar en ook in het destijds zeer sterke 1e Heren team van Frisselstein in Veghel.

Meer info over Jeroen: http://jeroenvandersman.nl/

Wij zijn als TVB zeer blij dat een trainer van dit formaat voor TVB kiest. Samen met Jeroen en onze nieuwe trainingscoördinator en onze enthousiaste Jeugdcommissie zullen we in de komende maanden nieuwe plannen maken om de trainingen weer op te pakken na de vakantie.

Jeroen zal tijdens het Jeugdtenniskamp op zondag 7 juli tussen 15:00u en 16:30u op TVB aanwezig zijn om allereerst met de kids kennis te maken.

In het weekend van 17-18 augustus wordt een kennismakingsmoment gepland waarbij wij iedereen uitnodigen om nader kennis te maken met Jeroen. Exacte datum en tijd wordt via de nieuwsbrief en onze website gepubliceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.