Padeltraining door Padel Brabant

In juli hebben wij jullie geïnformeerd over de nieuwe trainer Jeroen van der Sman. Daarna zijn we verder gaan zoeken naar een of meer nieuwe padeltrainer(s). We hebben heuglijk nieuws, het is gelukt!

Vanaf oktober starten we met een nieuwe lescyclus voor Padel. Deze trainingen worden verzorgd door

Padel Brabant is een jaar geleden gestart en verzorgt inmiddels bij meerdere verenigingen de padellessen. Ze hebben bij de opening van onze padelbanen ook de demonstratiewedstrijd verzorgd. Het trainersteam bestaat uit het trio Tess van Dinteren, Joost Raamsdonk en Lotte van Breemen. Tess is lid van het Nederlands Damesteam!

De trainers van Padel Brabant werken ook al jaren samen met onze clubtrainer Jeroen. Wil je meer weten over Padel Brabant? Klik dan op hun logo hierboven.

De samenwerking tussen TVB en Padel Brabant in in eerste instantie aangegaan voor een lescyclus van 8 weken. De lesdagen zijn op donderdag (van 16:00 t/m 23:00 uur) en op zaterdag van 09:00 t/m 14:00 uur. De lessen starten op 3 en zaterdag 5 oktober. Voor meer informatie en inschrijven: klik op de linkjes naar het  aanmeldingsformulier en het Padellesreglement.

Wij rekenen op een gezonde animo! Inschrijven dus en misschien kan je je zelf dan ooit meten met het Nederlands team!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.