Inschrijven wintertraining

Beste TvB-ers,

De vakantie is voorbij en het Bavariatoernooi is aanstaande, dus….. inschrijven voor de wintertraining is weer mogelijk!

Onze trainers Alexander en Reinier zijn inmiddels goed ingeburgerd bij TvB en hebben erg veel zin om jullie aankomende winter weer te gaan trainen. De training start in week 40 (1e week oktober).

De padelbanen zijn klaar dus de je kunt nu naast tennislessen ook padeltraining volgen. Beide trainers hebben zich al aardig verdiept in het spel en Reinier gaat in september de trainerscursus volgen. Vanaf oktober is hij op zaterdagochtenden beschikbaar om liefhebbers les te gaan geven op technisch en vooral ook tactisch vlak.

Eén trainingscursus padel bestaat uit 8 lessen in groepen van 4 of 5 personen. Inschrijven met een groep is uiteraard ook mogelijk. Geef dan bij de opmerkingen aan met wie dat je wilt trainen.
Voor iedereen die geïnteresseerd is in een proefles, hebben we in september 3 data staan. Via DEZE LINK kun je voor deze clinic inschrijven.

Inschrijven kan weer via www.yourtennis.nl (of de inschrijfknop onder aan dit bericht) tot 23 september 2018. De trainingsvoorwaarden staan ook op de TvB site.

Voor vragen kunnen jullie altijd terecht bij Alexander en Reinier, of bij Coen Viguurs, trainingscoördinator (06-18893896)

Wij hopen jullie weer te zien tijdens de wintertrainingen bij TVB!

Met sportieve groeten,

Coen Viguurs

Trainingscoördinator TVBergenshuizen

Deel dit bericht via een van deze kanalen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.