Inschrijven training

Beste leden,

De zomer loopt ten einde, we gaan langzaam aan de herfst in. Met de komst van een nieuw seizoen komen we ook aan het einde van de huidige trainingscycli. Op dit moment hebben we ruim 200 leden die de lessen bij TVB volgen, waarvan er 35 zeer enthousiast padelles volgen.

Het is druk met leden die net starten met tennis of padel en met leden die beter willen worden of bepaalde vaardigheden willen leren. De laatste lessen van de huidige tenniscylus zullen uiterlijk in de week van 5 oktober gegeven worden. Ook voor padel zal in de week van 12 oktober de laatste les van de huidige cyclus afgerond worden. Tijd dus voor de inschrijvingen voor de nieuwe tennis- en padellessen!

Bijgevoegd vindt u een tennisles inschrijfformulier en een padelles inschrijfformulier. De nieuwe tennis-lescyclus zal zoals altijd 17 lesweken duren. De nieuwe padellescyclus zal weer 8 weken gaan duren. Leden met een combinatiepakket waar de trainingen zijn inbegrepen hoeven zich niet opnieuw in te schrijven. Je wordt dan automatisch ingedeeld.
Wij gaan bij de tennislessen uit van lesgroepen van 8 personen, lesduur 1u/wk voor 17 lesweken. Voor padel gaan wij uit van lesgroepen van 4 personen, lesduur 1u/wk voor 8 lesweken. Mocht het voor komen dat de groep niet uit 8 personen bestaat (omdat dat planning technisch niet lukt of omdat dat voor wat betreft niveau niet past) zal de prijs naar rato verrekend worden. Een en ander wordt dan vooraf kenbaar gemaakt.

Wij zien jullie inschrijvingen graag z.s.m. tegemoet! Voor eventuele vragen: MAIL de trainingscoördinator.

Inschrijfformulieren:

PDF:

Inschrijfformulier Padeltraining 2020 4 okt tm dec 2020

Inschrijfformulier tennistraining 2020 okt 2020 tm mrt 2021

WORD:

Inschrijfformulier tennistraining 2020 okt 2020 tm mrt 2021

Inschrijfformulier Padeltraining TVB 2020 4 va okt tm dec 2020

Met sportieve groet,

Stefan de Goey
Trainingscoordinator TVB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.