Inschrijven tennistraining

Beste TVB-ers!

Onze wintercompetitie is net afgelopen en er staan weer enkele mooie open toernooien bij TVB en andere tennisverenigingen in de buurt op het programma. Begin april start ook de KNLTB voorjaarscompetitie weer. Je kan daar dus nog volop voor trainen! Op vrijdag 13 maart wordt de laatste training van de lopende cyclus gegeven.

Tijd dus om je in te schrijven voor de nieuwe trainingscyclus van TVB. Vanaf heden is de inschrijving voor deze cyclus geopend middels het formulier onderaan dit bericht . Het is noodzakelijk dat iedereen zich opnieuw inschrijft, ook de jeugdleden die in de selectie opgenomen zijn. Geef in het veld “Toelichting, wensen, opmerkingen” aan of je met een bepaalde groep ingedeeld wil worden, of op welke tijdstip je absoluut niet kan. De inschrijving is geopend t/m 10 maart 2020. Na 10 maart worden de nieuwe indelingen bekend gemaakt. Op maandag 16 maart starten we met de nieuwe cyclus. Wij hopen dat er weer veel leden zullen gaan trainen en de aanwijzingen van Jeroen en Jos zullen gaan gebruiken om hun tennis bij naar nieuwe hoogten te stuwen. Namens TvB, Stefan de Goey – trainingscoördinator.

AANMELDEN TENNISTRAINING

  • Zet een vinkje wanneer je wil trainen. Op maandag, dinsdag en donderdag vanaf 15:30 uur. Op woensdag en vrijdag vanaf 14:30 uur. Normaal gesproken traint de jeugd dan in de middag tot in de vroege avond, senioren van de vroege avond tot latere avond. Eindtijden maandag tot en met donderdag 23:00 uur, op vrijdag 19:00 uur. Senioren trainen in principe vanaf 20:00 uur ’s-avonds. Vul zo ruim mogelijk de trainingstijden in anders kan je misschien niet ingedeeld worden.
  • Na het invullen van dit formulier gaan we de trainingsgroepen indelen. Je krijgt de definitieve trainingstijden per mail. De trainingstarieven zijn gepubliceerd op de TVB website  onder “Tarieven training”.
  • Bij verzending van dit formulier verleen ik eenmalig de machtiging het verschuldigde trainingsgeld af te schrijven.
 

Bevestiging inschrijving

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.