Inschrijven tennistraining najaar

Beste TVB-ers!

Enige weken geleden hebben wij u via deze site en de nieuwsbrief onze nieuwe clubtrainer Jeroen van der Sman voorgesteld. Vanaf 19 augustus zal hij de cyclus die in april 2019 gestart is overnemen en afmaken. Deze lopende cyclus duurt, inclusief de verschillende nog in te halen lessen, tot vrijdag 27 september. In de week van maandag 30 september start de nieuwe lescyclus, de eerste cyclus die geheel door onze nieuwe trainer gegeven zal worden.

Vanaf heden is de inschrijving voor deze cyclus geopend middels het formulier onderaan dit bericht. LET OP: er wordt nu dus direct op de eigen site van TVB ingeschreven, niet meer via een externe site!

Verder is het noodzakelijk dat iedereen zich opnieuw inschrijft, ook de jeugdleden die in de selectie opgenomen zijn. Geef in het veld “Toelichting, wensen, opmerkingen” aan of je met een bepaalde groep ingedeeld wil worden, of op welke tijdstip je absoluut niet kan. De inschrijving is geopend t/m zondag 15 september 2019. Tussen maandag 16 september en maandag 23 september worden de nieuwe indelingen gemaakt.

Vanaf dinsdag 24 september zullen de nieuwe lesgroepen en tijden bekend gemaakt worden aan de cursisten.

Wij hopen dat er veel leden zullen gaan trainen en de aanwijzingen van Jeroen zullen gaan gebruiken om het tennis bij TVB naar nieuwe hoogten te stuwen. Jeroen is er klaar voor! Stel je doelen en maak die aan Jeroen kenbaar: hij kan je aan die mooie Federer-backhand helpen, de spinrotatie van Nadal, die verwoestende del Potro-forehand, de snoeiharde Isner-service of de scherpe Murray-return.

Eerder hebben wij aangegeven dat er nog een apart kennismakingsmoment voor leden met Jeroen zou zijn in het weekend van 17-18 augustus. Omdat Jeroen op 19 augustus al start en in die weken toch al heel veel leden ontmoet, hebben we besloten dat aparte moment te skippen. U kunt iedere lesavond Jeroen aanspreken/ontmoeten op ons park.

AANMELDEN TENNISTRAINING

  • Zet een vinkje wanneer je wil trainen. Op maandag, dinsdag en donderdag vanaf 15:30 uur. Op woensdag en vrijdag vanaf 14:30 uur. Normaal gesproken traint de jeugd dan in de middag tot in de vroege avond, senioren van de vroege avond tot latere avond. Eindtijden maandag tot en met donderdag 23:00 uur, op vrijdag 19:00 uur. Senioren trainen in principe vanaf 20:00 uur ’s-avonds. Vul zo ruim mogelijk de trainingstijden in anders kan je misschien niet ingedeeld worden.
  • Na het invullen van dit formulier gaan we de trainingsgroepen indelen. Je krijgt de definitieve trainingstijden per mail. De trainingstarieven zijn gepubliceerd op de TVB website  onder “Tarieven training”.
  • Bij verzending van dit formulier verleen ik eenmalig de machtiging het verschuldigde trainingsgeld af te schrijven.
  • Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem  hiervoor  binnen  8  weken  na afschrijving  contact  op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden. 
 

Bevestiging inschrijving

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.