Parkentoernooi 2020

Inschrijving voor Vughts tennis en padel onderonsje geopend!

De 23e editie van het Vughts Parken Toernooi zal in 2020 plaatsvinden van 30 oktober tot en met 8 november. Het jaarlijkse onderonsje, voor alle leden van 17 jaar en ouder, van de Vughtse tennisverenigingen Wolfsbosch, Woburn, Health City en Bergenshuizen (en overige inwoners van Vught en Cromvoirt met een geldig KNLTB lidmaatschap) zal dit keer gespeeld worden op het park van TV Bergenshuizen.

In diverse categorieën wordt gestreden om de eervolle titels van Vught’s beste tennisser, tennisster of koppel. Er is voor elk wat wils met zowel enkel, dubbel als mix in de verschillende speelsterkten en leeftijdscategorieën:
• 17+ 3/4/5/6/7/8​HE/DE/HD/DD/GD
• 45+ 6/7 ​​HD/DD/GD

Ook wordt er dit keer gestreden om de titel van Vughts Padel Kampioen. Dit is in de categorieën: Recreanten, Gevorderden en Wedstrijdspelers, gesplitst in de onderdelen HD/DD/GD.

Inschrijving is vanaf nu mogelijk (sluiting op 18 oktober) in maximaal twee onderdelen via  Toernooi.nl of de link hieronder.

Inschrijfgeld bedraagt € 7 per onderdeel.

Het uitgangspunt is dat de verschillende tennisonderdelen in afvalschema’s gespeeld worden, mits voldoende deelnemers in het onderdeel. Bij padel zal in poultjes worden gespeeld.

Het belooft weer een mooie week te worden op TVB met spannende, maar ook sportieve wedstrijden en gezelligheid op en om de baan en in het clubhuis, uiteraard met de nodige richtlijnen rondom Corona.

Noteer deze data dus alvast in de agenda (ook om te komen kijken). We zien de inschrijvingen voor dit Vughts onderonsje graag tegemoet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.