Parkentoernooi

Schrijf je in voor het Vughtse tennisonderonsje

De 21e editie van het Vughts Parken Toernooi zal in 2018 plaatsvinden van 26 oktober tot en met 4 november. Het jaarlijkse onderonsje voor seniorleden van de Vughtse tennisverenigingen Wolfsbosch, Woburn, Health City en Bergenshuizen (en overige inwoners van Vught en Cromvoirt met een geldig KNLTB lidmaatschap) zal dit keer gespeeld worden op het park van TV Bergenshuizen. In diverse categorieën wordt gestreden om de eervolle titels van Vught’s beste tennisser, tennisster of koppel. Er is voor elk wat wils met zowel enkel, dubbel als mix in de verschillende speelsterkten en leeftijdscategorieën:

• 17+ 3/4/5/6/7/8 HE/DE/HD/DD/GD
• 45+ 6/7 HD/DD/GD

Inschrijving is vanaf nu mogelijk (sluiting op 14 oktober) in maximaal twee onderdelen via MijnKNLTB.nl. Uitgangspunt is dat de verschillende onderdelen in afvalschema’s gespeeld worden.

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om (naast het tennis) tijdens het Vughts Parken Toernooi kennis te maken met padel bij TVB! Op een dagdeel in het openingsweekend of op een doordeweekse avond worden na een korte introductie en uitleg enkele (korte) vriendschappelijke partijtjes gespeeld. De ‘winnaars’ van de diverse clinics kunnen op zaterdag 3 november in een onderling toernooitje strijden om de eindoverwinning. Inschrijving kan via bovenstaande link en kan als beginner of gevorderde speler en als koppel of individueel. Meer details over de inschrijving en opzet staan vermeld onderaan het toernooireglement. Deelname aan dit onderdeel is gratis voor deelnemers van het toernooi (niet-deelnemers betalen €6) en voor rackets en ballen wordt gezorgd door de organisatie.

Het belooft weer een mooie week te worden op TVB met spannende maar ook sportieve wedstrijden en gezelligheid om de baan en in het clubhuis. Daarbij zal ook, met medewerking van diverse Vughtse middenstanders, ruim aandacht worden besteed aan de inwendige mens. Op vrijdag 2 november is de spetterende feestavond voor deelnemers en toeschouwers.

We zien de inschrijvingen voor dit Vughts onderonsje graag tegemoet!

Deel dit bericht via een van deze kanalen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.