Daar sta je dan…

De dag die je wist dat zou komen …..

Op dit moment is er gelegenheid om nog even het woord tot u te richten: een initiatief om een open toernooi te organiseren en in de aanloop naar het seizoen 1983 door de Technische Commissie werd genomen, was iets waarvan ik meende dat dit iets was wat in mijn kraam wel zou kunnen passen, ik had inmiddels wat ervaring met de organisatie, had een cursus bij de KNLTB gevolgd en dacht : dit lijkt me wel iets voor mij om er bij te doen.
Dat is dus inmiddels 35 jaar geleden en ik moet zeggen dat ik tot op de dag van vandaag geen spijt heb van die opwelling, om meer precies te zijn, ik vind het nog steeds heel erg leuk!

Ik zou ook nog kunnen uitweiden hoe knus het vroeger allemaal was, met meer dan 400 partijen toen we nog 8 gravel banen hadden, van het sponsen en dat we op enig moment op 14 banen speelden (8 op Bergenshuizen en 6 bij de buren), dat we ons met de step verplaatsten, we walkie talkies gingen gebruiken, het restaurant steeds verder uitbreidde enzovoorts.

Als we in detail zouden gaan treden kunnen we er nog uren over praten maar daar is nu de gelegenheid niet voor, bij de viering van de 40e verjaardag van de club volgend jaar zullen de fotoboeken ook wel weer gepresenteerd worden, afgelopen week kreeg ik vanuit de complete commissie (we hebben in die 35 jaar maar liefst 12(!) commissieleden gehad) een boekwerk aangeboden waarin ook een deel van de geschiedenis is vastgelegd.

Ik wil van dit moment gebruik maken om die leden, en alle andere hulp die wij hebben gekregen vanuit de hele breedte van de vereniging te bedanken:

Het waren vijfendertig geweldige jaren.

DANK !

Henk Bouman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.