Clubkampioenschappen senioren

Inschrijving TVB Clubkampioenschappen Senioren 2018 geopend.

De zomervakantie loopt op z’n einde, maar we hopen nog lang te mogen genieten van de lekkere (na)zomerse omstandigheden. Bijvoorbeeld ook tijdens de Clubkampioenschappen Senioren 2018 die begin oktober (6-14 oktober) gespeeld worden op ons tennispark. De voorbereidingen hiervoor zijn inmiddels gestart en dus is ook de inschrijving geopend!

Na de geslaagde introductie vorig jaar wordt het toernooi ook dit jaar gespeeld volgens het systeem van actuele rating. Dit zorgt voor spannende partijen tussen aan elkaar gewaagde spelers en koppels en biedt de mogelijkheid voor niet-alledaagse combinaties in de dubbel en mix. Uiteraard kan er gespeeld worden in de enkel, dubbel en mix (inschrijving in twee onderdelen mogelijk), met keuze tussen 17+* en 45+. Om meerdere wedstrijden te garanderen wordt er ook dit jaar gespeeld in poules.

Ook dit jaar zal de week met een bepaald thema worden aangekleed, zowel in het clubhuis als met de hapjes en drankjes. De commissie is nog druk bezig om een thema te bedenken en uit te werken dat in de buurt komt van het succes van vorig jaar met het Belgische thema en de vele heerlijke speciaalbiertjes. Bij het begin van het toernooi zal duidelijk worden wat jullie dit jaar voorgeschoteld krijgen. Noteer verder ook vrijdag 12 oktober alvast in de agenda voor een gezellige feestavond in ons clubhuis.

Inschrijven kan via toernooi.nl (let op: dit is anders dan MijnKNLTB.nl, omdat het een besloten toernooi betreft!) tot en met zondag 23 september. Wees er op tijd bij om jezelf een plekje te reserveren en de kans te geven om komend jaar als Clubkampioen te schitteren op het kampioenendoek in het clubhuis!

* Uitzondering hierop zijn de finalisten van de Clubkampioenschappen Jeugd 2018 – in dezelfde samenstelling en in een categorie met één speelsterkte hoger dan de actuele rating

Deel dit bericht via een van deze kanalen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.