Bavariatoernooi 2020

Beste tennisser/padeller,

Het is nog maar een half jaar geleden dat iedereen onbekommerd op de baan stond, volop in de voorbereiding op het toernooiseizoen. Hoe bedrogen kwamen we uit toen alles werd stilgelegd als gevolg van de Corona-uitbraak. Maar inmiddels hebben we het ergste gehad zo lijkt het en kunnen we voorzichtig vooruit gaan kijken naar mooie, nieuwe avonturen.

Het Bavariatoernooi 2020 gaat door!

Tot onze grote vreugde hebben we toestemming gekregen van de gemeente Vught om dit jaar alweer ons 37e en inmiddels legendarische Bavariatoernooi te organiseren. Tegenwoordig niet alleen op de tennisbaan, maar ook op de padelbanen, dus voor iedereen is er wel iets dat aanspreekt. Op hoog niveau padellen of tennissen kan, maar ook voor de recreatieve tennissers en padellers hebben we uitdagingen genoeg!

We spelen ook dit jaar weer in verschillende categorieën op verschillende niveaus, zodat iedereen zijn of haar uitdaging kan vinden in een mooie competitie met leuke tegenstanders. Heren dubbel, damesdubbel, gemengddubbel, het maakt ons niet uit. Wil je tennissen én padellen? Geen probleem, je mag inschrijven in 1 tennis onderdeel en 1 padel onderdeel (recreanten, gevorderden of wedstrijdspelers). En uiteraard kun je ook gewoon alleen padel of alleen tennis kiezen. Wél binnen de grenzen die de RIVM-richtlijnen toestaan en met oog voor ieders gezondheid.

Nieuwe omstandigheden betekenen ook nieuwe kansen. Daarom zullen we dit jaar het tennispark opsieren met heel veel extra zitplaatsen en terrasjes, om zo te garanderen dat iedereen voldoende onderlinge afstand kan bewaren. We gaan er dus zeker weten een mooi toernooi van maken!

Natuurlijk hopen we dat de ‘tennisdroogte’ van het afgelopen half jaar iedereen heel enthousiast maakt om weer eens zijn krachten te meten in toernooivorm en dat we dus weer volop inschrijvingen tegemoet kunnen zien. Het toernooi is in ieder geval vanaf vandaag geopend voor inschrijving via toernooi.nl.

We zien je inschrijving(en) graag tegemoet en schroom niet om ook je tennis- en padelvrienden en -vriendinnen erop te attenderen dat ze kunnen inschrijven. Want eens moet de eerste keer zijn en geen beter moment dan dit moment. Het Bavariatoernooi wordt dit jaar weer gespeeld in week 35, van 22 t/m 30 augustus.

We zien je heel graag gezond en wel op ons tennispark Bergenshuizen. Klik op de afbeelding hierboven om in te schrijven.

Met vriendelijke groet,

De Bavariacommissie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.