Padel voortgang

Beste TVB’ers,

Hierbij een update vanuit het padel initiatief. Er is inmiddels al veel gebeurd, sinds de ALV van begin dit jaar.

Wij zijn destijds gestart met het bekijken van locaties die voldoen aan onze plannen. Uitgangspunt was om een echte aanvulling te zijn voor TV Bergenshuizen. padelrekket
Op basis van deze plannen hebben we een gedetailleerd overzicht gemaakt. Met behulp van dit overzicht zijn er uiteindelijk 3 varianten bedacht. Op deze manier ontdekten we ook dat niet alle varianten per definitie aan alle voorwaarden zou kunnen voldoen. Mogelijk zullen er op een later tijdstip concessies gemaakt moeten worden.

Om een juist vergelijk te krijgen tussen de mogelijke offertes is er een pakket van eisen opgesteld.
Dit pakket van eisen is bedoeld als minimale standaard, zeg maar basis waar de padel banen voor TV Bergenshuizen aan moeten voldoen. Op basis van dit pakket van eisen en de gedefinieerde varianten zijn er gesprekken gevoerd met 4 leveranciers.

Alle 4 de leveranciers hebben een vrijblijvende offerte uitgebracht. Op basis van de prijsstelling hiervan zijn we gestart met het opzetten van een financieel plan. Hiervoor hebben we 2 extra krachten binnen het padel initiatief gevraagd.

Parallel aan het deze offertegesprekken zijn we ook contact gaan zoeken met verschillende verenigingen waarbij al padelbanen zijn aangelegd of die daar mee bezig zijn. Dit vooral om te leren van hun ervaringen bij zowel de offertes, aanleg, financiële uitwerking, maar zeker ook met betrekking tot het effect op de leden, ledenaantal en vereniging zelf.

Dit alles heeft geresulteerd in een document “plan van aanpak Padel bij TV Bergenshuizen”. Deze zal tzt ook gedeeld worden, bij voorkeur via onze eigen website.

padelbaanEind oktober hebben we voor verschillende TVB leden een padel clinic georganiseerd. Doel was om zoveel mogelijk leden kennis te laten maken met de Padel sport.

De reacties waren overweldigend positief. Hieronder enkele persoonlijke ervaringen.

Groeten Eric, Stefan, Bianca, Eveliene, Michiel en Marcel.

Reacties (klik om te vergroten)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.