Padel info en competitie

Beste leden van TV Bergenshuizen

Zoals de meeste weten is de bouw van de 2 nieuwe padelbanen gestart. De banen worden half juli opgeleverd. Dit betekent ook dat we diverse activiteiten gaan organiseren. Denk hierbij aan een feestelijke opening en clinics.
Informatie hierover volgt zo snel mogelijk.

Een van deze activiteiten is ook het bieden van een competitie.
In dit geval willen we starten met de najaarscompetitie. Deze competitie is juist voor startende spelers ideaal.

Najaarscompetitie

De Najaarscompetitie padel wordt gespeeld in september en oktober (inhaaldagen in november). Je kunt teams inschrijven voor de vrijdagavond (nieuw!), zaterdag of zondag voor de 1e, 2e en 3e klasse. Voor de Topklasse (alleen zondag) dien je een promotieverzoek in te dienen.
De competitie is genderneutraal, wat betekent dat zowel mannen en vrouwen in hetzelfde team zitten en tegen en door elkaar heen spelen.

Iedereen vanaf 12 jaar kan meedoen aan de padelcompetitie: of de speler nou beginner is of wedstrijdspeler, iedereen van onze vereniging die padel wil spelen is welkom! De resultaten tijdens de competitie tellen mee voor de padel speelsterkte. Er wordt gespeeld in 4 klassen, ingedeeld op padelspeelsterkte:

  • Topklasse – wedstrijdspelers. Voor de Topklasse (alleen zondag) dient de VCLP een promotieverzoek in te dienen. De nummers 1 t/m 4 in deze klasse spelen om het landskampioenschap in de play-offs.
  • 1e klasse – wedstrijdspelers
  • 2e klasse – gevorderden
  • 3e klasse – beginner

Data en starttijden:

Vrijdag : rond 19:30 uur
Zaterdag en Zondag variabel rond 10:00 uur of 14:00 uur

Je kunt je inschrijven door (als team) een mail te sturen naar: competitieleider@tvb.nl. Vermeld in de mail per team:
Voor en achternaam (eerste naam is direct captain) – KNLTB nummer – Competitiedag – Competitie klasse

LET OP : Gezien de combinatie met andere activiteiten zijn er beperkt aantal inschrijvingen mogelijk. Inschrijving gaat op basis van binnenkomst!

Geadviseerd wordt om per team minimaal 6 spelers beschikbaar te hebben (per speelronde zijn er 4 spelers nodig). Per competitiedag speel je 2 rondes van elk 2 wedstrijden.

De inschrijving sluit op 24 juli

Voor verdere informatie : mail naar competitieleider@tvb.nl

Een reactie op “Padel info en competitie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.