Padel bij TVB vanaf de zomer van 2018

Een nieuwe racketsport. De snelst groeiende sport van Nederland. Spectaculair. Tactisch. En snel te leren. Vanaf deze zomer te spelen bij TVB!

Wat is Padel?

Padel is de snelst groeiende sport van Nederland. Het is een mix van tennis en squash die wordt gespeeld op een kunstgrasveld van 20 x 10 meter met glazen wanden. Het gebruik van de wanden geeft het spel een extra dimensie. Het leuke aan Padel is dat er lange rally’s gespeeld worden en dat tactiek belangrijker is dan kracht. Het padelracket is kleiner dan een tennisracket, gemaakt van kunststof en heeft een groot aantal gaten. De opslag is onderhands. Omdat het speelveld ‘ommuurd’ is, blijft de bal lang(er) in het spel. Het is een spectaculaire sport, snel en met veel actie.

Voor wie is Padel geschikt?

Padel is een sport voor jong en oud en kan gespeeld worden op recreatief en competitief niveau. Het is heel snel en makkelijk te leren. Padel is ook een sociale sport omdat je altijd met z’n tweeën tegen een ander duo speelt. Zo leer je mensen kennen op de baan en kun je ook samen met een vriend(in) aan Padel beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.