Ronald McDonald Open Jeugdtoernooi

09 juli 2024


In september vindt het Ronald McDonald Open Jeugdtoernooi plaats. We zijn trots dat wij ook dit jaar het Ronald McDonald Huis Middenwest-Brabant als goed doel hebben gekoppeld aan ons Open Jeugdtoernooi.

In het Ronald McDonald Huis logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het revalidatiecentrum (Libra Revalidatie & Audiologie locatie Leijpark) of het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ).  

Ouders willen natuurlijk dag en nacht dicht bij hun ernstig zieke kind zijn om een verhaaltje voor te lezen, een nachtzoen te geven of voor het moment wanneer elke seconde telt. Niet iedereen woont dichtbij en in het ziekenhuis of revalidatiecentrum is niet altijd ruimte om te overnachten. Huis Middenwest-Brabant brengt families dag en nacht dicht bij elkaar.

Het Huis ontvangt geen subsidie van de overheid en draait dankzij het sterke en hartverwarmende netwerk van vrijwilligers, donateurs en sponsoren. Wij dragen het Ronald McDonald Huis een warm hart toe en daarom schenkt TVB per ingeschreven kind € 1,- aan het Ronald McDonald Huis.

Wij als organisatie zouden het fijn vinden als je (alleen of met je team) ook geld wilt inzamelen voor dit fantastische initiatief. Denk bijvoorbeeld aan statiegeldflessen inzamelen, klusjes doen voor een bijdrage, geld inzamelen door muziek te spelen bij een supermarkt of koekjes bakken. Laat je fantasie de vrije loop: elke euro is welkom! Ook kun je tijdens het toernooi bij de kassa een donatie geven, zoals je ook in de McDonalds restaurants gewend bent. Wil je contant geld doneren? Dan kan dat in het paviljoen. Als kers op de taart heeft McDonald’s Uden, vriend van de Jeugd van TV Bergenshuizen, toegezegd het totaal ingezamelde bedrag te verdubbelen! Laten we samen een mooi bedrag ophalen voor het Ronald McDonald Huis!

Dit toernooi vindt plaats van vrijdag 20 september tot en met zaterdag 28 september 2024. De finales worden op vrijdag 27 of zaterdag 28 september gespeeld i.v.m. de zondag. Speel je competitie? Geef dit dan aan bij de opmerkingen!

Schrijf je snel via de deze link in: Ronald McDonald Open Jeugdtoernooi 2024 | MijnKNLTB

Nieuwscategorieën