Eerste padelteam TVB bij debuut kampioen in hoofdklasse

02 juni 2024


Het eerste herenteam van TV Bergenshuizen heeft in de voorjaarscompetitie op zondag een prachtig resultaat behaald. Bij het debuut in de hoofdklasse, de hoogste landelijke klasse, werd het team kampioen. Met spelers uit de regio en club(padel)trainer Danny in de gelederen een uitstekende start op de nieuwe thuisbasis.
 
Na de eerste speeldag leek een kampioenschap nog uit zicht. In Ulvenhout werd met 3-1 verloren en TVB moest de resterende wedstrijden in de achtervolging. Het team herstelde zich knap en verloor nog slechts één wedstrijd. Respectievelijk Kimbria (4-0), GTR (3-1),  Spitsbergen (4-0) en Maaspoort (4-0) werden overtuigend verslagen.

In de slipstream van dit team behaalden diverse teams eveneens een mooi resultaat in de voorjaarscompetitie, met onder andere kampioenschappen voor het eerste team op vrijdagavond en het tweede team op zondag.
 
Zomercompetitie
Vanaf 9 juni gaat het team in de zomercompetitie in de hoofdklasse zijn opwachting maken. Het is voor het eerst dat een team van TVB op dit niveau actief is, met tegenstanders uit de top-50 van Nederland en zelfs enkele internationale topspelers. Op zondag 9, 23 en 30 juni worden de thuiswedstrijden gespeeld, vanaf 13:00 uur. Uiteraard is iedereen van harte welkom om te komen kijken. De verrichtingen van het team kunnen hier ook gevolgd worden: https://mijnknltb.toernooi.nl/league/7400F7DB-8A6E-4911-BA24-C6B7CA82278F/draw/115
 
Eerste herenteam TVB, gesponsord door Vugts Verzekeringen, Van Helvoort Sport, Adidas en Indian Maharadja. Boven (vlnr): Lex Enklaar, Rob van Thiel, Danny van Kessel. Onder (vlnr): Jeroen van Beers, Pepijn van Hal, Jaap Smits. 

Nieuwscategorieën