Vrienden van de Jeugd van Bergenshuizen

Jeugd heeft eigen clubtenue!

Zoals iedereen heeft gezien loopt onze jeugd  in een mooi nieuw clubtenue.
Door de Jeugdcommissie is in overleg  met Jos van Herpen een basisuitrusting samengesteld bestaande uit een trainingsbroek, een poloshirt en een sweater. Vervolgens is gekeken hoe dit voor de kinderen aantrekkelijk en dus betaalbaar  was te maken.
Hiervoor is een aparte sponsorclub opgericht onder de naam de “Vrienden van de Jeugd van Bergenshuizen”  oftewel de VJB. 

Wie zijn de VJB?

De VJB bestaat uit ondernemende ouders, waarvan 1 of meer kinderen lid zijn van de vereniging. Ze hebben belangeloos allemaal een zelfde bedrag beschikbaar gesteld. Dit bedrag is grotendeels voor de financiering van de clubtenues gebruikt. Daarnaast wordt het geld gebruikt voor extra mogelijkheden  bij de activiteiten voor de jeugd, zoals het ondersteunen van het altijd gezellige ouder-kindtoernooi tijdens Pinksteren.
De VJB is voor de vereniging dus een prachtige groep ouders die het tennisjaar 2011 voor de jeugd een extra glans geven!  De jeugd en het bestuur is de vrienden hier erg dankbaar voor!
Dat de VJB een blijvertje zal zijn getuigt het mooie logo wat de vrienden hebben gekregen. Dit logo zal straks o.a. zichtbaar zijn op een van de borden langs de trainingsbaan.

De VJB bestaat dit jaar uit:

Autobedrijf van Gemert-Moonen, Autobedrijf Schuurmans, Anne Laansma, Ontwerpburo voor tuinen, Fiscount Accountantsadviseurs, Huuroverzicht Den Bosch, Jan Hamers, Kinderopvang Mowgli, Klobres Tegelwerken, Km Consult, P&O – interim, Profit Accounts Vught, Robeerst Interieurs, Studio Bastiaan, Van Genuchten Accountants
De Jeugd Commissie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.