Zomerkamp 2020

Inschrijving geopend!

Van zondag 12 t/m donderdag 16 juli wordt het zomerkamp van T.V. Bergenshuizen weer gehouden. Zoals jullie van ons gewend zijn wordt het kamp georganiseerd door een aantal jeugdleden die daarbij worden geholpen door de jeugdcommissie. Deze groep jonge senioren en de jeugdcommissie vullen het programma van het zomerkamp op een gezellige en sportieve wijze in. Tijdens het gehele kamp organiseren we, in teams, verschillende sport en spel activiteiten  op en naast de tennisbanen. Per activiteit kun je individueel punten verdienen. Aan het eind van het kamp kijken we wie de meeste punten heeft en die zal met een mooie prijs naar huis gaan!

We overnachten gezamenlijk op de club van zondag t/m donderdag. Wat je naast je slaapzak en tandenborstel precies mee moet nemen op kamp krijg je een week voor aanvang van het kamp via de mail te horen. Het programma blijft dus nog even geheim.

Inschrijven kan vanaf 9 t/m 17 jaar oud en de inschrijving sluit op 28 juni. Er kunnen maximaal 40 kinderen inschrijven, dus ben er snel bij want vol = vol !!!
Mocht uw kind een speciaal dieet volgen, of medicijnen moeten nemen tijdens het kamp, vul dat dan in bij je inschrijving onder het kopje opmerkingen.

De kosten voor het kamp €90,00 per persoon en je kunt dit bedrag overmaken op rekeningnummer NL74 RABO 0181 9023 38 ten name van TV Bergnshuizen in Vught. Bij de betaling vermelden: NAAM en Tenniskamp 2020.

Sportieve groet van het Tenniskamp Team!

Inschrijven tenniskamp

  • Mocht uw kind een speciaal dieet volgen of medicijnen gebruiken, vul dit dan hieronder in onder het kopje opmerkingen. De kosten voor het kamp bedragen € 90,00. Nadat je hebt ingeschreven graag deze bijdrage overmaken naar: NL 56 ABNA 0440 0912 68 Vermeld bij de betaling de naam van het kind + Tenniskamp 2020.
 

Bevestiging en verzenden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.