Zin in een sportieve uitdaging?

Houd je van tennis en beschik je over een gezonde dosis doorzettingsvermogen? Dan is dit de ultieme uitdaging voor je.  Tv Bergenshuizen organiseert namelijk een tennismarathon, waarbij 2 dames en 2 heren het 24 uur lang op gaan nemen tegen andere liefhebbers van het spelletje. Deze 4 deelnemers zullen 24 uur aaneengesloten op de baan staan om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel!  Ieder uur zullen de deelnemers uitgedaagd worden door een ander viertal om er leuke en uitdagende potjes van te maken.

Dit evenement zal plaatsvinden op 29 en 30 mei (hemelvaart) en staat in het teken van het 40 jarige jubileum van onze club. Naast de marathon zullen er deze twee dagen ook toernooien en clinics voor zowel jong als oud georganiseerd worden. Dus noteer deze datum in je agenda.

Om de marathon goed te kunnen volbrengen zijn wij op zoek naar 4 gemotiveerde tennissers met veel doorzettingsvermogen. Samen met de organisatie zullen we ervoor zorgen dat je zowel fysiek als mentaal goed voorbereid bent om de marathon een succes te laten worden. Ook tijdens de marathon zal er goed voor je gezorgd worden. Zo zal er een masseur aanwezig zijn en zal er ook voor genoeg eten en drinken gezorgd worden.

Voel jij je geroepen om deze toffe uitdaging aan te gaan en iets voor het goede doel te doen? Dan horen wij dat graag van je. Reageren kan door hieronder je gegevens achter te laten. Inschrijven kan tot 1 december.

Jubileummarathon

 

Bevestiging

Deel dit bericht via een van deze kanalen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.