Veertig jaar TV Bergenshuizen

Op 9 februari 2019 is het 40 jaar geleden dat TV Bergenshuizen is opgericht. Dat gaan we natuurlijk vieren! De Lustrumcommissie organiseert diverse fantastische festiviteiten.

Allereerst staat op zaterdag 9 februari in de middag een Afbeeldingsresultaat voor 40gecombineerde receptie / reünie gepland. Voor zowel leden als oud-leden. Bij deze doen we een oproep aan iedereen, leden en oud-leden, om foto’s of knipsels ‘van de goeie ouwe TVB-tijd’ gescand in te sturen naar TVB. Tijdens de reünie gaan we die op een of andere manier met elkaar delen.

Reserveer in ieder geval alvast de datum in uw agenda: 9 februari 2019.  

24-uurs tennismarathon

Tijdens het Hemelvaartweekend van 29 en 30 mei 2019 staat een 24-uurs tennismarathon gepland. Hiervoor worden vier spelers/speelsters geselecteerd die op 29 mei om 19.00 uur beginnen met hun eerste partij. Ze stoppen pas een dag later met tennissen: op 30 mei om 19.00 uur.  

Zonder tegenstanders heeft deze marathon natuurlijk geen enkele kans van slagen. Diverse aansprekende tegenstanders, van zowel binnen als buiten de vereniging, worden benaderd om het een uur tegen de toppers van de marathon op te nemen.

Ga jij de uitdaging aan?

Wij zijn op zoek naar enthousiastelingen met doorzettingsvermogen die de sportieve uitdaging aan willen gaan om 24 uur te tennissen. Met hulp van de lustrumcommissie worden zij optimaal voorbereid en begeleid. Voor meer informatie kun je terecht op de website van TVB en bij Stef van Ham en Michiel van Riel.

Nog veel meer activiteiten

Tijdens die 24 uur vinden nog veel meer activiteiten plaats voor zowel jong als oud. Het uitgangspunt is dat er op gebied van tennis en padel voor elk wat wils te beleven is. Denk hierbij aan clinics, toernooitjes en andere uitdagingen. Natuurlijk wordt de inwendige mens tijdens deze twee dagen niet vergeten. We sluiten af met een spetterende feestavond op 30 mei. Tevens wordt tijdens het Hemelvaartweekend op allerlei manieren geld ingezameld. Geld dat volledig bestemd is voor goede doelen voor jong en oud binnen de gemeente Vught, waarbij een relatie ligt met sport. Welke doelen dat zijn, maken we op 9 februari tijdens de receptie bekend.

Dus: wil je de 24-uursstrijd aangaan, of wil je tegenstand gaan bieden, meld je dan vóór 1 december 2018 aan via tvb40jaar@tvb.nl. Ook voor vragen kun je hier terecht.

Uiteraard houden we jullie in de komende weken en maanden op de hoogte van de verdere invulling van de receptie en de marathon.  

Met hartelijke groet,

De lustrumcommissie: 

Stef van Ham, Michiel van Riel, Veerle de Koning, Marcel Grijsbach, Evelien Marechal, Jacco de Koning, Helma Christophe

 

Deel dit bericht via een van deze kanalen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.