Tenniskamp

Van maandag 9 t/m vrijdag 13 juli wordt het zomerkamp van TV Bergenshuizen weer gehouden. Net als de afgelopen jaren zullen een aantal jeugdleden het kamp gaan organiseren. Ze zullen dit jaar hulp krijgen van de Jeugd Commissie. Deze groep jonge senioren zullen er in samenwerking met de JC voor zorgen dat het zomerkamp op een gezellige en sportieve wijze word ingevuld. 

Tijdens het gehele kamp gaan we in teams verschillende sport en spel activiteiten organiseren op en naast de tennisbanen. Per activiteit kun je individueel punten verdienen, kijken wie aan het eind van het kamp de meeste punten heeft en met een mooie prijs naar huis gaat!

Net als vorig jaar zal iedereen van maandag t/m donderdag gezamenlijk op de club overnachten. Wat je precies mee moet nemen op kamp naast je slaapzak en tandenborstel krijg je een week voor aanvang van het kamp via de mail te horen, zodat het programma nog geheim blijft.

Inschrijven kan vanaf 9 t/m 16 jaar oud, en de inschrijving sluit op 29 juni. Er kunnen maximaal 40 kinderen mee, dus ben er snel bij!!! vol = vol

Mocht uw kind een speciaal dieet volgen, of medicijnen moeten nemen tijdens het kamp, vul dit dan hier onder in onder het kopje opmerkingen.

De kosten voor het kamp bedragen €90,-.

Geld overmaken naar: NL74 RABO 0181 9023 38 ten name van Tennisvereniging Bergenshuizen. Bij betaling graag vermelden: naam van het kind + Tenniskamp 2018

Sportieve groet!

Het Tenniskamp Team!

Inschrijven tenniskamp

  • Mocht uw kind een speciaal dieet volgen of medicijnen gebruiken, vul dit dan hieronder in onder het kopje opmerkingen. De kosten voor het kamp bedragen € 90,00. Nadat je hebt ingeschreven graag deze bijdrage overmaken naar: NL 56 ABNA 0440 0912 68 Vermeld bij de betaling de naam van het kind + Tenniskamp 2018.
 

Bevestiging en verzenden

Deel dit bericht via een van deze kanalen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.