Tenniskamp 2019

Nog even geduld… maar het tenniskamp 2019 komt er weer aan!

Het kamp wordt gehouden van zondag 7 juli t/m donderdag 11 juli 2019. Het kamp wordt georganiseerd door een aantal jeugdleden en ze krijgen daarbij hulp van de jeugdcommissie.

Deze groep jonge senioren zorgen er voor  het zomerkamp op een gezellige en sportieve wijze word ingevuld.

Tijdens het gehele kamp gaan we in teams verschillende sport- en spel activiteiten organiseren op en naast de tennisbanen. Per activiteit kun je individueel punten verdienen en wie aan het eind van het kamp de meeste punten heeft en gaat met een mooie prijs naar huis!

Net als vorig jaar overnachten we van maandag t/m donderdag gezamenlijk op de club. Wat je precies mee moet nemen op kamp naast je slaapzak en tandenborstel krijg je een week voor aanvang van het kamp via de mail te horen want we houden het programma nog even geheim.

Ben je tussen 9 en 17 jaar oud, schrijf je hieronder dan snel in. De inschrijving sluit op 23 juni en er kunnen maximaal 40 kinderen meedoen.
DUS BEN ER OP TIJD BIJ WANT

Deelname aan het kamp kost per kind € 90,00. Maak dit bedrag nadat je ingeschreven hebt over op banknummer: NL74 RABO 0181 9023 38 onder vermelding van Tenniskamp 2019 en naam van de deelnemer.

Mocht het zijn dat uw kind een speciaal dieet volgt of medicijnen moeten nemen tijdens het kamp, vul dit dan in op het inschrijfformulier onder het kopje opmerkingen.

Sportieve groet!
Het Tenniskamp Team!

Inschrijven tenniskamp

  • Mocht uw kind een speciaal dieet volgen of medicijnen gebruiken, vul dit dan hieronder in onder het kopje opmerkingen. De kosten voor het kamp bedragen € 90,00. Nadat je hebt ingeschreven graag deze bijdrage overmaken naar: NL 56 ABNA 0440 0912 68 Vermeld bij de betaling de naam van het kind + Tenniskamp 2019.
 

Bevestiging en verzenden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.