Nieuwe trainingscoördinator

Beste TVB’ers,

Zoals eerder deze week per email door onze Voorzitter John van Herk aan alle trainende leden aangekondigd, mag ik mezelf sinds deze week de nieuwe Trainingscoördinator van TVB noemen. Voor diegenen die mij nog niet kennen volgt hieronder een korte introductie over mijzelf.

Mijn naam is Stefan de Goey, 50 jaar oud, trotse echtgenoot van Monique en nog trotsere vader van Nadeche en Kayron. Ik leef, eet, slaap en droom tennis; ik speel tennis vanaf m’n 4 levensjaar.  De eerste stappen werden gezet met een door mijn vader afgezaagde Dunlop Maxply op de oefenmuur van het tenniscomplex van Essent (toen nog PNEM) op de Kampdijklaan (ook in Vught!). Ik ben eerst alleen in Den Dungen bij DTV de Donkelaar lid geweest. Toen ik met vrouw en kids wilde gaan tennissen in Vught ben ik in 2011 ook bij TVB lid geworden. Door het feit dat ik al meer dan 45 jaar meeloop in de tennissport in deze regio ken ik veel trainers/tennisscholen, KNLTB-functionarissen en bestuursleden van andere verenigingen.

Ik speel nog steeds competitie, toernooien en ga met mijn kids mee om te coachen. Bij mijn andere vereniging ben ik 8 jaar voorzitter van de TC geweest en in die hoedanigheid was ik binnen het bestuur ook verantwoordelijk voor het trainersbeleid,  selectiebeleid,  competitie en toernooien.

In 2005 en 2006 heb ik een Meisjesteam t/m 17 van DTV de Donkelaar tot 2x toe mee mogen coachen naar het Nederlands kampioenschap, met 2x een landstitel als resultaat. Sinds 2008 ga ik mee als begeleider van een tenniskamp in Duitsland.

Verder kent u mij wellicht als Voorzitter van de toernooicommissie van het TVB Carwash Vught Open Enkeltoernooi. Ik ben ook actief betrokken geweest bij de eerste stappen die TVB gezet heeft bij de aanleg van de nieuwe padelbanen die in augustus 2018 zijn geopend.

Ik wil mijn tennisnetwerk en ervaring/expertise graag inzetten om alle zaken aangaande trainingen en het trainings- en trainersbeleid mede vorm te gaan geven voor TVB.

Heeft u vragen over training etc., mailt u mij dan op trainingscoordinator@tvb.nl.

Met tennisgroet,

Stefan de Goey

 

3 reacties op “Nieuwe trainingscoördinator”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.