Aankondiging padelclinics en padeltraining

Beste TVB’ers,

Over een aantal weken is het zo ver. Op zondag 26 augustus worden de padelbanen officieel geopend. We kunnen ons goed voorstellen dat nog niet iedereen padel al goed kent en graag eens kennis wil maken met deze fantastische sport. Daarom hebben onze trainers, Alexander en Reinier, besloten om iedereen de kans te geven om op een leuke manier kennis te maken met padel bij TVB.

Op zondag 9, 16 en 23 september geven de trainers van 10:00 tot 12:00 uur een aantal PADELclinics. Aangezien wij ervan uit gaan dat er veel animo is voor deze clinics vragen we jullie om in te schrijven via onderstaand inschrijfformulier. Inschrijven kan tot 1 september. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen duurt de clinic 45 minuten of een uur per groep. Wij vragen hiervoor een kleine bijdrage van € 2,50 per clinic. Deze kosten worden automatisch geïncasseerd door de penningmeester. De inkomsten van deze clinics komen geheel ten goede aan de jeugd van TVB. Er zijn padelrackets beschikbaar.

Padeltraining

Verder bieden wij de mogelijkheid om te gaan trainen. Deze trainingen starten in oktober. Eén trainingscyclus bevat 8 trainingen. Deze lessen worden gegeven op één padelbaan. De trainingsgroepen bestaan uit 4 of 5 spelers. De kosten voor 8 lessen bedragen € 110,00. Trainingen zijn alleen voor leden van TVB. Als de inschrijving open is op yourtennis.nl melden we dit via de  website, nieuwsbrief en facebook.

Wij hopen jullie te ontmoeten bij de officiële opening én op de PADELclinics en-trainingen bij TVB!

Trainers en Technische Commissie TV Bergenshuizen

Inschrijven padel clinic

  • Hierbij verklaar ik dat ik bij verzending van dit formulier eenmalig toestemming geef tot automatisch incasso van € 2,50 voor de clinic van de hieronder vermelde bankrekening. Incassant ID: NL04ZZZ402168180000
  • Dit geld komt ten goede aan de jeugd van TV Bergenshuizen
  • Bieden wij de mogelijkheid om te gaan trainen. Deze trainingen starten in oktober. Eén trainingscyclus bevat 8 trainingen en deze lessen worden gegeven op één padelbaan. De trainingsgroepen zullen bestaan uit 4 of 5 spelers, en de kosten voor 8 lessen bedragen € 110,00. Trainingen zijn alleen voor leden van TVB.
 

Bevestiging en verzenden

Deel dit bericht via een van deze kanalen:

Een reactie op “Aankondiging padelclinics en padeltraining”

  1. Mijne heren,

    Ik zou graag kennis willen maken met de padel sport, en dus bijvoorbeeld een intro of clinic willen volgen. Kan dat ook, zonder gelijk lid te moeten worden ? (Wat natuurlijk wel de bedoeling is, als het me bevalt :))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.