Voorjaarscompetitie padel 2019

Voor senioren EN jeugd

Jeugdcompetitie
In het voorjaar van 2019 wordt voor het eerst de padelcompetitie aangeboden voor jeugdspelers. Jeugd t/m 15 jaar kan zich inschrijven in de open klasse op zondag. Net als bij de reguliere padelcompetitie worden er vier dubbels gespeeld.

Rating
Wedstrijdresultaten van de competitie tellen mee voor de actuele padelrating! Nieuwe padelspelers zullen hun eigen bondsnummer en padelspeelsterkte krijgen voor aanvang van de competitie.

Inschrijving
De inschrijving van de competitie kan onderaan dit bericht.

Inschrijving sluit per 31 december 2018


Klassen
In de voorjaarscompetitie kun je meedoen aan de vrijdagavond, zaterdag of zondag competitie. In de competitie zitten zowel mannen als vrouwen in hetzelfde team en spelen tegen en door elkaar heen. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers.

Er wordt gespeeld in 4 klassen, ingedeeld op padelspeelsterkte:

  • Topklasse – wedstrijdspelers. De nummers 1 t/m 4 in deze klasse spelen om het landskampioenschap in de play-offs.
  • 1e klasse – wedstrijdspelers
  • 2e klasse – gevorderden
  • 3e klasse – beginner

Speeldata Voorjaarscompetitie 2019

Begintijden
Vrijdag: 19.00 uur *
Zaterdag: 10.00 uur en/of 14.00 uur *
Zondag: 10.00 uur en/of 14.00 uur *

* De VCL van de thuisspelende ploeg bepaalt het aanvangstijdstip, mocht de thuisspelende vereniging een andere aanvangstijd willen aanhouden, dan is dit mogelijk in onderling overleg met de tegenstander en de VCL van TV Bergenshuizen.

Play-offs Topklasse
De playoffs van de Topklasse worden op 8 en 9 december 2019 in Alphen aan den Rijn gespeeld.

Loting
Het kan voorkomen dat er meer teams inschrijven dan dat er banen beschikbaar zijn. In dit geval zal er geloot worden volgens de lotingregels van TV Bergenshuizen zoals deze ook bij tennis worden gehanteerd.

Gegevens captain:

 

Ik schrijf mijn team in

 

Leden team:

 

Incasso

  • Hierbij verklaar ik dat ik bij verzending van dit formulier eenmalig toestemming geef tot automatisch incasso van de competitiekosten van de hieronder vermelde bankrekening. Incassant ID: NL04ZZZ402168180000
  • Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem  hiervoor  binnen  8  weken  na afschrijving  contact  op met uw bank.
 

Opmerkingen:

 

Beveiligingscode

Deel dit bericht via een van deze kanalen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.