Uitstel voorjaarscompetities

De verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus hebben ook gevolgen voor de KNLTB Voorjaarscompetitie en de Kia Tenniskids competitie. Voor meer dan 200.000 tennissers is de competitie hét hoogtepunt van het tennisseizoen. We proberen er dan ook alles aan te doen om de competitie door te laten gaan, voor zover de situatie het toelaat. Uiteraard staat de gezondheid van onze leden voorop. De afgelopen dagen heeft de KNLTB daarom alle mogelijke scenario’s en bijbehorende consequenties in kaart gebracht en een besluit genomen over de verdere uitvoering van de competitie. De start van de KNLTB Voorjaarscompetitie en de Kia Tenniskids competitie wordt uitgesteld naar het najaar.

Op dit moment ligt het verenigingsleven stil en kunnen we nog niet voorzien tot wanneer de maatregelen omtrent het coronavirus aanhouden.

We houden ons hierbij aan de adviezen vanuit het RIVM en NOC*NSF.

Wat het opschuiven van de startdatum concreet betekent voor de voorlopige planning volt zodra dit precies en definitief bekend is:

 

Vragen?
We beseffen ons dat het uitstellen van de Voorjaarscompetitie gevolgen kan hebben en dat deze beslissing vragen oproept. Klik hier voor de meestgestelde vragen en antwoorden én aanvullende informatie over de Voorjaarscompetitie en toernooien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.