Inschrijving voorjaarscompetitie jeugd 2020 gestart!!

Beste Jeugdspelers,

Vanaf nu kan er weer ingeschreven worden voor de voorjaarscompetitie 2020. Alle jeugdspelers t/m 17 jaar kunnen zich hiervoor inschrijven via het formulier onderaan dit bericht.

Let op!! Inschrijving loopt t/m woensdag 18 december 2019. Klik HIER voor de speeldata.

Rode competitie
Rood is voor kinderen van 6 t/m 9 jaar. Jongens en meisjes spelen door elkaar wedstrijdjes op miniveld met rode ballen. De wedstrijdjes worden op zondagochtend gespeeld. Er worden thuis wedstrijden gespeeld bij Bergenshuizen, maar ook uitwedstrijden bij andere verenigingen. Aanvang van deze ochtend is meestal 9 uur en het duurt ongeveer 1,5 uur. Er worden alleen enkels gespeeld om wie het eerst 7 punten heeft gehaald.

Oranje competitie
Oranje is voor kinderen van 8 t/m 11 jaar. Jongens en meisjes spelen door elkaar wedstrijdjes op ¾ veld met oranje ballen. De wedstrijdjes worden op zondagochtend gespeeld. Aanvang van de ochtend is meestal 9:00 uur en het duurt ongeveer 2,5 uur. Er worden thuiswedstrijden gespeeld bij Bergenshuizen, maar ook uitwedstrijden bij andere verenigingen.

Er worden enkels en dubbels gespeeld, waarbij de dubbelpartner zoveel mogelijk van de eigen vereniging is. De dubbels worden door een computerprogramma samengesteld. De partijen worden gespeeld om 2 gewonnen tie breaks, waarbij iedere tie break gaat om 7 punten met een verschil van 2 punten.

Deelname aan de competitie is flexibel, maar niet vrijblijvend. Bij aanmelding wordt verwacht dat een kind ook daadwerkelijk meedoet en het liefst iedere speeldag. Indien je verhinderd bent hoeft er geen vervangende speler geregeld te worden.

Groene competitie
De Groene voorjaarscompetitie is voor kinderen van 10 t/m 12 jaar.
Jongens en meisjes spelen door elkaar in een team van minimaal 4 kinderen op 7 zondagen tegen teams van andere verenigingen. Er worden 4 singels en 2 dubbels gespeeld. Er wordt gespeeld om 2 gewonnen sets, waarbij de eerste 2 sets tot de 4 gaan en bij 4-4 wordt een tiebreak gespeeld. Bij een stand van 40-40 wordt een beslissend punt gespeeld. Een evt 3de set is een tiebreak tot 7 punten met 2 punten verschil.

Gele competitie
Op zondag wordt ook de voorjaarscompetitie voor de oudere jeugd gespeeld t/m 14 jaar en t/m 17 jaar. Vanaf 12 jaar mag je hier aan deelnemen.

Schrijf je hier in!!

Ja, ik schrijf me in:

  • Voor alle competitievormen geldt dat je je alleen inschrijft. De trainers zullen je indelen in een team dat bij je past!
 

Opmerkingen:

 

Beveiligingscode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.